F

Hina Raja: Faiz Menangis Gara-gara Lesen Perubatannya Bakal Di Gantung?


Artikel Sebelumnya : Kalau sekadar nak jadi ahli ibadah, letak saja jawatan Agong.. - Mohd Faiz

Apa masalah penjawat awam macam ni pun saya tak tau.
Hasil siasatan saya, dia masih bekerja sebagai doktor pelatih (rujuk gambar) di sebuah hospital kerajaan di Lembah Klang.

Namun melihat wall nya cukup berani menentang arahan2 kerajaan termasuk arahan KSN agar penjawat awam tidak menyertai perhimpunan haram.

Malah ada juga statusnya memaki hamun ketua2 jabatan dan pakar2 hospital kononnya pilih kasih dan mengutamakan vagina (pilih jantina). 😒

Status2nya memaki hamun pemimpin negara saban hari dan terkini kurang ajar pula mempertikaikan sifat soleh YDP Agong kita yang gemar beribadat dan disuruh pula meletakkan jawatan Agong.

Doktor pelatih belum sah dalam perkhidmatan sebenarnya. Mereka perlu sah dalam perkhidmatan sebelum boleh menjadi doktor berdaftar penuh. Melihat kepada sikapnya yang biadap kepada Seri Paduka Baginda YDPA, saya kira kerajaan harus tegas bertindak kerana kesetiaan kepada YDPA adalah merupakan perkara asas bagi setiap penjawat awam dan langsung tidak boleh dikompromikan.

Penjawat2 awam seperti ini lah yang akan terus menerus mengkhianati dasar2 kerajaan dan sabotaj kerajaan dari dalam.

Tapi seperti biasa...tidak akan ada tindakan pada penjawat awam seperti ini. Hanya yang setia pada kerajaan yang akan kena tindakan2 pantas dan keras.

Dia akan dilepaskan, menjadi doktor, jadi kaya raya dengan lari ke private dan berterusan memaki hamun kerajaan yang membiayai pengajiannya di Mesir. Baca Selanjutnya Di Sini




Hina Raja: Faiz Menangis Gara-gara Lesen Perubatannya Bakal Di Gantung? Hina Raja: Faiz Menangis Gara-gara Lesen Perubatannya Bakal Di Gantung? Reviewed by Ab Malik on 7:17 PG Rating: 5

Tiada ulasan:

loading...
Dikuasakan oleh Blogger.